úterý 18. května 2010

Období temna je u konce a před námi je doba po ŠvP

Skutečně se musím zastydět, jak špatně umím zacházet s časem. Ale SLIBUJI, že teď se vše změní! Více méně je spousta věcí již vyřešeno, takže teď mám před sebou spoustu možností a příležitostí, které hodlám využít. Šári, pomůžeš mi s tím, že?!

Takže popořadě. Nejaktuálněji mě čeká několik málo věcí - například cesta do IKEA obchůdku... To bude žůžo dobrodrůžo, na které se moc těším. Ale děsím se toho, co všechno že si vlastně přivezu:-D. Už dlouho koukám po několika děsně důležitých věcech, které prostě nutně potřebuji...tak schválně, co budu mít napsané na seznamu a co nakonec povleču metrem domů;-).

Dále je přede mnou večeře s Maruškou u nás...no snad i mohu používat slůvko "u nás"...popojedem. Těšíme se na to všichni, ale jsem pan Zádrhel, takže to nebude tak easy, jako třeba jít si koupit oběd a přinést si dva dalamánky, což jsme úspěšně předvedl včera. Ale, děcátka, přeji vám předem bon appétit!

A pak tu mám další radovánku - kino. To si slibujeme už děsně, děsně dlouho a já pořád někde lítám v prachu, takže tento týden to asi neklapne, ale příští týden...už to vyjde!

A aby to nevypadalo, že jen někde trajdám a utrácím peníze za blbostičky, tak mě čeká ještě chlapská práce - musím vyměnit těsnění na baterii u dřezu a také musím koupit takové ty malé šmejdy do skříně, co drží poličku v těch správných výšinách. Je mi ovšem jasné, že tohle se hned tak neuskuteční...žádám o krapet trpělivosti a porozumění dané situaci..;-)

Málem bych zapomněl na večer deskových her - čeká nás Pillos, Scrabble, možná Člověče, nezlob se...a když se hecnu, tak koupím Osadníky nebo Carcassone - ale to se teprve uvidí, nakonec to vyhrají Dostihy a sázky. Nejsem si jistý, jestli mají deskovky třeba v NoNě, kam mimo jiné musíme také zajít, protože jsme si to slíbili, ale mohli bysme to možná spojit. Aha, tak to mi neprojde. No nic, další bod v diáři...

A ještě poslední věc - Šáreska mě chce vidět opilého. Já si tedy nemyslím, že je na ožratý spací pytel jménem Tomíno nějak extra úžasný pohled, ale budiž - tento bod programu bude také v následujících několika týdnech splněn...přeci jen musím poslouchat! Jinak se mi pomstí a dostanu darem mazlika...:-D

Takže, děcátka - co dřív?! :-D