středa 24. března 2010

Sexuální meteostanice

Tatínek měl moc rád maminku a tak do ní zasadil semínko. Ze semínka jsi vyrostl ty a když už jsi byl moc velký na to, abys mohl být stále ještě v teploučku maminčina bříška, narodil ses...Tomu zasazování se říká "milování"...Milování = sex...Sex se provozuje nejen proto, aby byly děti..Sex je zábava chudých...Sex pro radost...Sexem proti smutku...Sexem proti stereotypu...Důležitý rozhovor o stereotypu v sexu...Týden bez sexu...Přejdeš na druhý břeh a jsi prostě bez sexu...Už si ani nepamatuješ, kdy naposledy...Nepamatuješ si, co to sex vlastně je!


Když už člověk vyroste z bludu o tom, že se lidé milují proto, aby spolu měli děti, a začne objevovat krom těla svého také tělo někoho jiného, je vržen před hromadu lží, polopravd a dalších keců o tom, co se musí nebo nesmí, co by měl kdyby mohl, jak dlouho a hlavně kde. A koneckonců i o tom, jak často by akt lásky měl probíhat. Ani jedno však nelze paušalizovat. Je ale jasné, že dříve nebo později, TO chceme všichni!

Od jistého věku začnete označovat vztahem něco, co již nějakou dobu trvá a součástí toho všeho už byl i nějaký ten sex. Když nebudu brát v potaz nějaké ty extrémy, pak to tak asi platí u většiny z nás. V rozhovorech se známými a kamarády sice říkáte něco o tom, že to není ve vztahu to nejdůležitější, že tomu nepřikládáte zase takovou váhu...ale možná, že přesně to byste ale dělat měli! Mnohdy slouží tělesné radovánky jako takové zpravodajství o aktuálním stavu mysli vašeho protějšku. Zmítá se vaše postel v orgastických výbuších vášně? Pak je asi vše tak, jak jste si to vysnili. Přemýšlíte během divoké soulože na kuchyňské lince o pavučině v rohu obýváku? Něco asi není tak, jak by mělo. Čím dál tím častěji se potkáváte s Ančou, Ančou Dlaňovkou? Tak to je na pováženou...atp.

Netvrdím, že to tak platí u všech. Jen si myslím, že krom samovyšetření prsu či varlat, by se měl člověk občas pozastavit i nad četností sexuálních partnerů, styků, potřeb, tužeb.

No a jak bych to jen řekl...dobrou, opravdu dobrou noc - i když nemusí být tma;-)