úterý 9. června 2009

Rostu...

Teď je takové období plné stresů a depresí - zkoušky na člověka číhají na každém rohu a z toho nervy tečou a tečou... no jak komu:-).


Ano, byl jsem nervózní jak pes, samozřejmě, ale už nejsem. Totiž - když jde všechno do kopru a nebo těch stresů je víc a všechno vypadá černě, ještě víc se do té temnoty zahrabávám a řeším všechna příkoří, co se mi kdy udála a nebo mě jisto jistě čekají. Třeba jako to , že zůstanu nadosmrti sám... Blbost, jasně, ale asi jsem to potřeboval slyšet od někoho jiného než jen od svého druhého já, které se schovává někde dole v gatích. A navíc - muselo to být řečeno nahlas;-). Bylo mi totiž řečeno, jsem hezkej chlap (ano, chlap - ne "kluk", ale CHLAP!). Když vám to řekne kamarádka, která hned poté čte unešeně sms od svého přítele, tak si prostě jen řeknete, že to myslí dobře, ale není to tak úplně pravda... Když vám to řekne nezadaný kamarád, který má v posteli každý večer jinou, naznačí vám tím, že je každý tak krásný, jak je ten druhý (druhá) pod vlivem alkoholu. Pokud vám to řekne kamarád, co je gay, ale momentálně nemá partnera, potěší to o trošku víc, ale někde ve vzduchu visí jeho touha po sexu - a vy jste nablízku, tak třeba i s vámi..:-). Ale když vám to řekne gay, který má přítele, je s ním už roky a skvěle jim to klape, tak to už opravdu něco znamená a lze to pokládat za bernou minci!... nebo to vidím moc růžově?


Každopádně to na mě mělo ten efekt, že jsem všechny stresy hodil za hlavu, začal jsem se znovu na lidi usmívat a rostu - až do nebes! Zkuste to taky - troška sebevědomí nikdy nikomu neublížila;-)