neděle 28. června 2009

Hříchy mládí

Stala se mi taková nemilá věc...no nemilá zase tak úplně ne, ale VĚC to tedy je!


Něco takového se mi stalo naposled někdy ve 13 letech, což je už proklatě dávno:-D. No prostě a jednoduše - měl jsem "mokrý sen". Chápete, v mém věku se člověk už začíná bát, jestli to náhodou není inkontinence. O to více mě uklidnilo zjištění, že se jednalo skutečně o mokrý sen - a nesnažte se představovat si, jak jsem to zjistil. Jenže místo klidu, který se mi měl rozlít po celém těle jako teplo po panáku slivovice, se dostavil pocit neklidu... Proč teď? To je jako nějaká zastydlá puberta nebo co, že nezvládnu ani své tělo a to si směle provádí takovéto neplechy?! Navíc bez mého vědomí či souhlasu!


Na druhou stranu nemusím ještě pár let přemýšlet nad tím, že jsem starý kozel - tělo mi jasně dává najevo, že tomu tak skutečně ještě nějaký ten pátek nebude, ať jsou mé dojmy a pocity jakékoliv. Což není zase tak špatné zjištění. Navíc to přináší ještě jedno pozitivní zjištění - zdají se mi erotické sny, už zase (po hodně dlouhé době, to mi věřte). Jenže když se mi zdály takové sny naposled, byl jsem těžce a slepě zamilovaný (což je divné, neboť láska většinou nadnáší...něco jako blbost:-)). Teď by ale zamilování se přineslo jen komplikace, takže co to tedy znamená?


To je fuk! Zatím si to užívám a s napětím očekávám návrat nějakého dalšího hříchu z mládí - když bude takhle milý a příjemný, tak proč se mu bránit, že?!
Třeba přijde zase nějaké to "poprvé"...;-)